Judit, boldog transzfób nőnapot!

Judit, boldog transzfób nőnapot!

Judit, boldog transzfób nőnapot!

Varga Judit nem tudta kihagyni a ziccert, hogy nőnapon ne legyen egy kicsit transzfób.

“Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a nőnapi virágokat! 💐🌷
Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… 
Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni”

Kedves Judit!

Először is szeretnék boldog nőnapot kívánni. Látszik, hogy ez számodra különösen fontos címer, amit nem is csodálok, hiszen nagyon szigorúan szabjátok meg, hogy ki a Magyar Nő és ki nem. Te szültél, még néhány hónapig házas is vagy, de legalább voltál, ráadásul egy férfihoz mentél hozzá, fideszes is vagy, biztos sokat imádkozol, szóval igen, nő vagy, büszke nő.

Igaz, lehet hogy nem kellett volna ekkora karriert építeni, de Katalinnal biztosan találtok kifogásokat arra, hogy miért bűzlik az, hogy ti beszéltek a család elsőbbségéről, miközben minden bizonnyal igencsak karrieristák vagytok. Jó persze-persze, nálatok azért a karrierizmus elég máshogy néz ki, hiszen nemcsak teljesíteni kell a Pártban, de ki kell ölnötök magatokból minden jóérzést, nyitottságot, szeretetet és istenként kell követni a Nagyúr szavát. És persze gyűlölni, gyűlölni, gyűlölni, na meg cinikusnak lenni, minden mennyiségben. Ez nagyon kemény mentális munka. Te mégis annyira becsületesen megteszed. Jól csinálod, Judit.

Azért biztosan te is azt gondolod, hogy első a család. Mármint A Család, a nő, férfi, gyerekek. Ez tudod Judit azért furcsa számomra, mert számomra az anyák azok az emberek, akik tele vannak szeretettel és gondoskodással.

Meglep, hogy számodra nem. Hiszen még egy nőnapi köszöntést is sikerült arra kihegyezned, hogy belerúgj néhány emberbe, kicsit hirdesd, hogy a transznemű nők selejtek, nem nők, biztos nem is magyarok, de az biztos, hogy számodra megvetendő nullák. 

Tudod Judit, van benned és az LMBTQ közösségben valami közös. Mi is mindannyian emlékszünk, hogy tavaly márciusban, eljátszva az ország demagóg megmentőit, több tízezer transzszexuális embertől vettétek el az esélyt arra, hogy boldoguljanak, boldogok legyenek, hogy csak egy ici-pici dolog megváltozzon az irataikban, amivel nem bántanának senkit.

Judit, mi is emlékszünk erre. Látjuk te is, hiszen a nőnapról a transznemű emberek jutnak eszedbe. 

A tulipánt fogva biztos az járt a fejedben, hogy ha nő, akkor gender, ha gender, akkor ellenség, ha ellenség, akkor buzik, ha buzik, akkor transzneműek. És azokba jó belerúgni, mert mostanában sokat pofáznak vissza. Tudják már a helyüket.

Figyelj Judit, én örülök, ha gondolsz a transznemű emberekre. De megsúgom, hogy míg a virágjaid szirmait nézegeted és jó asszonyként belerakod őket az üvegvázába az irodádban, jusson eszedbe, hogy a te és a pártod transzfób intézkedései és politikái miatt…

Tönkrementek emberek.

Elmenekültek.

Feladták az álmaikat.

Belenyugodtak, hogy pokol az életük.

Szép még a virág?

Megérte még bevágódni a nagyfőnöknél?

Jó érzés belerúgni az embertársaidba?

Nagyon gratulálok hozzá, hogy Igazi Magyar Nő vagy. Igazán nagy elismerés, hogy szültél és férjhez mentél valakihez. Sokaknak nem sikerül. Tudod miért Judit? Mert nem olyan nagyon szerencsések mint te. Mert transzneműek. Mert meddők. Mert aszexuálisak. Mert leszbikusok. Mert biszexuálisak. Mert nem találták meg a férjüket. Mert nem fogadhatnak örökbe. Mert ti azt mondtátok.

Judit, én nekik is boldog nőnapot kívánok, mert számomra ők is Igazi Magyar Nők. Mert annak tartják magukat. Mert biztos szeretnek valaki. Mert valaki biztos szereti őket. Mert valaki biztos felnéz rájuk. Mert valamire biztosan büszkék. Mert túlélnek. Túlélik azt a szexista, gyűlölettel teli, aljas politikai rendszert, aminek az a célja, hogy ti lealacsonyítsák őket.

Mi mindig fel fogjuk őket emelni. Mi sose fogunk gyűlölni.

Mi így ünnepeljük a nőnapot.

Te meg puffogj a virágjaidnak és légy büszke a gyűlöletre.

Tetszett az írás? Akkor szégyentelenül megkérlek, hogy kövess Instagramon! Felhasználónév: @kanicsar  …És Facebookon!

Facebook Comments