Minden magyar vesztett ma, nem csak a szinglik és melegek

Minden magyar vesztett ma, nem csak a szinglik és melegek

Minden magyar vesztett ma, nem csak a szinglik és melegek

2020 december 15-e gyásznap a magyar családok számára, a szeretet számára, és igen, a keresztény értékek számára is. Ma mindenki vesztett.

Azzal, hogy a parlament ma megszavazta – természetesen nem meglepő módon – az új Alaptörvényt, ami többek között megnehezíti az egyedülálló szülők számára az örökbefogadást és eltörli a föld színéről a transznemű emberek, ma rengeteg ember vesztett.

Vesztettek azok a szülő nélküli gyerekek, akik egész gyerekkorukban szeretetre vágynak és sokszor szeretet nélkül nőnek fel. Mert nem fogják őket örökbe fogadni.

Vesztettek azok a gyerekek, akik nevelőotthonokban folyamatosan abuzálásnak vannak kitéve és nem érezhetik magukat sose biztonságban. Mert nem fogják őket örökbe fogadni.

Vesztettek azok a gyerekek, akik nevelőotthonokban élnek és most sokkal kevesebb eséllyel érezhetik át azt, ami számodra alapvető gyerekkori emlék. Hogy simogatja anyukád a hátadat lefekvéskor. Hogy ha beteg vagy, főz neked teát és levest. Hogy apukáddal megnézitek a hattyúkat a folyónál. Hogy karácsonykor együtt ültök az asztalnál. Hogy van egy tesóval, akivel pont annyira tudjátok utálni egymást, mint imádni.

Vesztettek azok a gyerekek, akik jövőre a suliban, a táborban, az edzésen ismerték meg volna a legjobb barátjukat, az első szerelmüket, azt, aki egy olyan könyvet vagy játékot ad a kezükbe, ami örökre megpecsételi a sorsukat. Mert ez a másik gyerek lehet otthonban marad és sose fognak egymással találkozni.

Vesztett a világ és Magyarország, mert most megannyi gyerektől fosztják meg azt a szerető környezetet, ami nélkül ezekből a gyerekekből már biztosan nem lehet az a személy, aki orvosira tud kerülni és fel tud találni egy új eljárást a rák elleni küzdelemre. Akinek megvesznek megannyi könyvet a szülei és a nagyszülei és később ír egyet maga és szerez egy újabb irodalmi Nobel-díjat Magyarországnak. Akit a szülei beiratnak úszóórára és olimpikon lesz. Vagy aki egyszerűen boldog ember lesz, aki nevel majd egy ugyancsak boldog családot.

Vesztett az ország és minden magyar, mert most el fogja hagyni megannyi gyönyörű, okos, értelmes, tehetséges ember. Mert azt mondják, hogy ez az embertelenség tűrhetetlen. Mert azt mondják, itt már nincs több levegő, itt az ember már üldözött. Mert azt mondják, nem bírják tovább ezt a gyomorforgató kétszínűséget.

Vesztett a tudomány, mert itt van 2020-ban egy ország vezérkara, amik semmibe veszik. Nem érdeklik őket a tudományos eredmény a szivárványcsaládokról. A transznemű emberekről. A családi modellek kulturális sokszínűségéről. Csak a Biblia érdekli őket, de azt is leköpik.

Vesztett a kereszténység, aminek a fő alapja a szeretet, de most a kereszténységre hivatkozva veszik ezt el kisfiúktól, kislányoktól, férfiaktól, nőktől.

Vesztett a nő, aki anya akar lenni mindenáron, de nem találta meg élete férfiját. Mert nem volt szerencséje.

Vesztett a férfi, aki apa akart lenni mindenáron, de nem találta meg élete nőjét. Mert nem volt szerencséje.

Vesztett a nő, aki leszbikus vagy biszexuális vagy transznemű. Mert annak született, ami.

Vesztett a férfi, aki meleg vagy biszexuális vagy transznemű. Mert annak született, ami.

Vesztett minden család, mert a minisztere egy nő, aki képes volt feláldozni megannyi ember sorsát, boldogságát, nevetését, szerelmét, jövőjét, jólétét, boldogulását, sikerét, mindenét, mindenét, mindenét. Csak mert homofób.

Vesztett Magyarország, mert a miniszterelnöke egy férfi, aki képes volt feláldozni megannyi ember sorsát, boldogságát, nevetését, szerelmét, jövőjét, jólétét, boldogulását, sikerét, mindenét, mindenét, mindenét. Csak mert homofób.

Tetszett az írás? Akkor szégyentelenül megkérlek, hogy kövess Instagramon! Felhasználónév: @kanicsar  …És Facebookon!

Facebook Comments